Forum

Please or Register to create posts and topics.

nike blazer mid 77 suede blåNike Blazer blev først frigivet som en basketballsneaker. Nike-designere, der yeezyudsalg.com ønskede at fange alles opmærksomhed, begrænsede Swoosh-logoet til at dække størstedelen af ​​sidepanelet til optisk visning. Blazer, en af ​​de tidligste sneakers udgivet i Nike Basketball, betragtes nu som en afslappet sneaker. Oprindeligt produceret i læder, ruskind og lærred er Blazer gennem årene blevet ændret i mange stoffer og farvestoffer og også blevet retroet i klassiske stilarter.

Old-school b-ball lever og scorer i en 70'ers genudgivelse high-top med en strømlinet nike sko mænd udsalg profil og slank autoklaveret sål, der holder vintage vibes hustling. Popper af plys ruskind og en råkantet skumtunge tilføjer enestående detaljer, der ærer skoens retro rødder.

Forankret i en dedikation til innovation og at hjælpe folk med at forbedre deres spil, hævder Nike, at vi alle er atleter og stræber efter at udstyre hver nike blazer mid 77 suede blå enkelt af os med det højtydende udstyr, som vores træning har brug for. Grundlagt i Oregon af en sporatlet og hans træner skaber dette nu globalt anerkendte brand opfindsomme sko og tøj til atleter på alle niveauer.

Efter opfølgning på tilpassede tie-dye-par har Nike nu afsløret sin nyeste iteration af Blazer Mid. Denne Ny udgivelse gang ser silhuetten en livlig kontrast af “Bright Crimson” oven på en skarp hvid base. Spidserne i premium læder er afbalanceret med grå ruskinddetaljer ved skærmen. En lys orange Swoosh er i centrum, formet med zig-zag-sømdetaljer overalt. Tungen ankommer i en koralfarvetone med en ufærdig top og afslører det indre skummateriale. Afrunding af designet sprøjter en fed rød farve på indlægssålerne samt en grøn ydersål i gummi.

https://www.yeezyudsalg.com/

Share this Page